Customer Contact Services

De laatste jaren besteden bedrijven hun customer contact service steeds vaker uit aan externe partijen. Dit betekent dat de vraag naar goed personeel dat zijn oprechte klantvriendelijkheid en behulpzaamheid kan tonen steeds meer toeneemt. Callcenters en contact services kunnen bij ons terecht voor de beste dienst op maat.

De meeste enthousiaste medewerkers.

Envia voelt zich verantwoordelijk voor uw succes en weet daarom dat enthousiaste medewerkers met een goede motivatie belangrijk zijn. Dankzij onze e-recruitment strategie leveren wij altijd de juiste kandidaten aan voor al uw projecten en vacatures.

Uw klant staat centraal.

Naast het leveren van goed gekwalificeerd personeel willen wij u graag vooruit helpen en beter maken. Dit betekent dat de klant van onze klanten centraal staat. Door te denken vanuit het perspectief van uw klant proberen wij u optimaal te bedienen.

Wij zijn uw ad hoc personeelsoplossing.

Zeker in deze tijden van flexibele arbeid en een economie die niet helemaal op zeker draait, zijn veel vaste opdrachten niet vanzelfsprekend. Om u daarbij van dienst te zijn kunt u op zeer korte termijn en bij incidentele opdrachten altijd bij ons terecht voor het beste personeel.

 

Voor meer informatie over onze diensten en uitzendkrachten kunt u hier kijken.