De ontzorgstudent.

Door de vergrijzing en het toenemend aantal ouderen in Nederland is er de laatste jaren een grote vraag ontstaan naar goede verzorging van bejaarden. Veel ouderen willen het liefst in hun huidige woning blijven wonen maar worden geregeld gedwongen om naar zorginstellingen te verhuizen. De ontzorgstudent wil het voor ouderen weer mogelijk maken om zoveel mogelijk ondersteuning aan huis te krijgen. Door een goede ondersteuning aan huis, een betere begeleiding en meer gezelligheid wil de ontzorgstudent ervoor zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.

 

Wij verzorgen het ontzorgen

De ontzorgstudent wil bevorderen dat ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen. De ontzorgstudent draagt de zorg voor het ontzorgen van hen en de familie, zodat op visite gaan weer leuk wordt.

 

De ontzorgstudent

De ontzorgstudent heeft een pakket aan diensten die u helpen bij het ontzorgen van u of uw ouder. Dit alles met als doel ouderen zo lang mogelijk in hun eigen huis te kunnen laten wonen. Het abonnement van de ontzorgstudent helpt bij het ontzorgen van de alledaagse behoefte. Naast de alledaagse behoefte is de ontzorgstudent er ook voor de momenten dat even niemand in de buurt van u of uw ouder is maar toch de zorg of persoonlijke aandacht nodig heeft. De ontzorgstudent is dan een uitkomst, deze persoon staat tot uw beschikking waarvoor u hem of haar nodig heeft.

 

Digitaal klantenportaal

Met het digitale klantenportaal wordt u, of u als contactpersoon op afstand op de hoogte gehouden. Na iedere handeling of bezoek wordt er een bericht achtergelaten. Hier wordt vermeld wat er gedaan is, of er iets is opgevallen en wat er besproken en afgesproken is. Deze berichten worden ook direct per e-mail verstuurd aan alle betrokkenen zodat zij altijd op de hoogte zijn. De ontzorgstudent heeft naast het ontzorgen ook een analyserende taak, dat bij ‘zorgelijke’ waarnemingen u preventief adviseert.

 

De student

De ontzorgstudent, een uitkomst als u of uw ouder zorg of net dat beetje extra persoonlijke aandacht nodig heeft. Zorgtaken, gewoon gezellig kletsen of een bezoekje brengen aan een museum, de ontzorgstudent staat tot uw beschikking. U bepaalt dan ook waarvoor u deze persoon nodig heeft en wanneer. Dag of nacht, weekend of een feestdag de ontzorgstudent staat altijd tot uw beschikking.

Om ervoor te zorgen dat de ontzorgstudent ook daadwerkelijk aan al uw wensen voldoet dragen wij er zorg voor dat de beste personen geselecteerd en gematcht worden met uw wensen. Studenten worden geselecteerd op basis van motivatie, ervaring en kennis. Maar voornamelijk de persoonlijkheid van hen en het plezier dat zij hebben met het helpen van ouderen. We vragen referenties, identiteit en verleden VOG en verzekering AVP.

De student krijgt een uitgebreide training voordat hij of zij aan de slag kan gaan.  Zo garanderen wij dat de student een goede kennis van zaken heeft. Door middel van verschillende cursussen leren wij hen het signaleren van ziektes als dementie tijdig te signaleren. Zodat zij altijd weten in welke situatie hoe te handelen.

 

Meer interesse?

Heeft u meer interesse in een ontzorgstudent? Vraag dan direct meer informatie aan. Wij nemen dan contact met u op om te zien wat het beste bij uw situatie past.

 

  Aanhef
  Dhr.Mevr.

  Bedrijfsnaam *

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mail *

  Telefoon *

  Details van uw aanvraag *

  * Verplicht