Waarom Envia?

Onze voordelen:

 1. Sterke online marketing strategie waardoor vacatures goed worden gevonden in de zoekresultaten.
 2. Wekelijks meer dan 100 kandidaten die zich inschrijvingen op de website.
 3. De geschikte kandidaat hebben wij al in huis.
 4. Niet alleen onze uitzendkrachten zijn flexibel, onze hele organisatie is erop ingericht om uw bedrijf op ieder moment van de dag te ondersteunen bij zijn personeelsvraagstukken.

 

Lage drempel.

Wij streven ernaar de drempel voor werkgevers zo laag mogelijk te houden wanneer het op personeelswerving aankomt uitbesteden en studenten uitzendkrachten inhuren. Met maar liefst 1 druk op de knop en een telefoontje naar de hoofdvestiging van Envia in Den Haag is uw bedrijf al verzekerd van de beste kandidaten voor uw vacatures.

 

Samenwerking met verschillende personeelsorganisatie met landelijke uitstraling.

Om onze klanten optimaal te bedienen en de ondernemer zoveel mogelijk te ontlasten van de randzaken om de personeelzaken heen werken wij samen met bekende personeelsorganisaties met landelijke uitstraling.

Het betreft samenwerkingsverbanden voor de volgende diensten:

 • Payroll
 • Personeelsplanning
 • E-learning
 • Assessment, Training en Coaching

 

Groot bereik van kandidaten.

Wanneer u ervoor kiest de werving van uw personeel aan Envia uit te besteden zorgen wij ervoor dat de vacatures zoveel mogelijk over het hele internet worden verspreid. Dankzij onze samenwerking met verschillende jobboards met landelijke uitstraling tonen wij de vacatures aan een groot publiek van kandidaten door heel het land.

 

Envia helpt u uw online vindbaarheid te verbeteren.

Tegenwoordig is het voor bedrijven steeds belangrijker om goed te worden gevonden op het internet. Dit betekent dat een goede online marketing strategie van groot belang is voor het succes van uw bedrijf.

 1. Daarom bieden wij onze klanten gratis workshops online marketing aan waarin we hun leren hun vindbaarheid op het internet te vergroten.
 2. In deze workshop leren wij u de basisvaardigheden van online marketing die al een enorm verschil kunnen betekenen voor uw onderneming.
 3. De waarde van deze workshop bedraagt maar liefst 97,-.
 4. Wij werken op basis van no cure no pay waardoor uw bedrijf verzekerd wordt van succes op het internet.

 

Meer informatie kunt u vinden op de website van enviaonline.nl.