Evenementen.

Organiseert u een evenement, congres, festival of een andere grote happening? Dan bent u bij Envia Studenten Uitzendbureau aan het juist adres.

Wat voor personeel bieden wij?

Wij bieden vaste dan wel oproepbare crewmedewerkers. Het gaat in dit geval om:

  • Bedieningsmedewerkers
  • Promotiemedewerkers
  • Gastheren en dames
  • Garderobe medewerkers
  • Schoonmakers

Wij helpen u graag.

Wij zijn u graag van dienst. Staat er tussen de bovengenoemde functies niets dat aansluit bij uw wens? Laat het ons dan even weten. U kunt bij ons op zeer korte termijn personeel regelen voor al uw evenementen. Wij zijn de partner waar u altijd op kunt rekenen.

Gekwalificeerd personeel.

Het personeel dat u bij ons kunt inhuren worden voorzien van alle benodigde informatie en training die nodig is om aan uw wensen te voldoen. Dit betekent dat u best wel wat eisen mag stellen aan het personeel. Wij zorgen er vervolgens voor dat het personeel hier ook echt aan voldoet.

Zoals wij vaker merken bij klanten zijn naast training en beschikken over de nodige informatie de persoonlijke kwaliteiten van de betreffende kandidaten heel belangrijk. Daarom selecteren wij niet alleen op basis van referenties maar ook op basis van sociale vaardigheden enzovoorts.

Ad hoc personeel is geen probleem.

Ook voor opdrachten op zeer korte termijn wanneer u even in de moeilijkheden komt is geen probleem. Wij bedienen u graag en schieten u graag te hulp wanneer nodig. Mocht dit op zeer korte termijn zijn dan is dat geen enkel probleem.

 

Voor meer informatie over onze diensten en studenten uitzendkrachten kunt u hier kijken.