FAQ

Werkgevers

In welke regio’s is Envia vooral actief?

Envia Studenten UItzendbureau is voornamelijk in Den haag en omstreken actief.

Ik heb een vraag over de website en kom er niet uit, wat kan ik nu doen?

Voor vragen en opmerkingen kan je ons altijd gerust mailen(info@envia.nl)
Envia Studenten Uitzendbureau zal dan zo snel mogelijk op jou mail reageren.

Wat zijn de tarieven voor uitzendkrachten?

Bij Envia Studenten Uitzendbureau zijn de uitzendkrachten doorgaans student en worden volgens de jeugdloonschalen verloond.

Wist u dat een student als uitzendkracht maar liefst 20% voordeliger is dan vast personeel? Dat komt omdat bij Envia Studenten Uitzendbureau de uitzendkrachten doorgaans student zijn en volgens de jeugdloonschalen verloond worden. Daarnaast zijn studenten als hoogopgeleide uitzendkrachten snel en flexibel inzetbaar op verschillende functiegebieden, zowel parttime als fulltime.   Hierdoor kan Envia Studenten Uitzendbureau u aantrekkelijke tarieven voor uw uitzendkrachten bieden.

Benieuwd naar de tarieven?

Bent u benieuwd wat de tarieven van een uitzendkracht bij Envia Studenten Uitzendbureau zijn? Vraag hier een offerte aan.

 

Mijn inloggegevens doen het niet wat kan ik nu doen?

Stuur een mail naar info@envia.nl met je naam erin zodat wij het kunnen uitzoeken.

Ik ben dringend opzoek naar personeel voor ICT vacatures kan Envia die ook leveren?

Ik ben dringend opzoek naar personeel voor ICT vacatures kan Envia die ook leveren?

Jazeker, Envia heeft een grote database aan studenten die een ICT gerelateerde opleiding volgen. Wilt u meer te weten komen over wat Envia precies voor u kan betekenen als het aankomt op ICT personeel? Bekijk hier het aanbod van wat wij u kunnen bieden. 

Tegenwoordig groeit de vraag naar goed opgeleid ICT personeel enorm. Om aan deze vraag te kunnen voldoen doet Envia er alles aan om continue over een goede bestand te beschikken van talentvolle ICT’ers die graag bij u aan de slag willen. \

 

Horeca personeel gezocht

Wij zijn altijd op zoek naar het beste horecapersoneel. Dankzij onze strenge selectieprocedure beschikken wij over een mooi bestand aan studenten die over een schat aan horeca ervaring beschikken en de nodige skills hebben wanneer het aankomt op klanttevredenheid, service, bediening enzovoorts.

Bekijk hier onze vacatures in de horeca.

En bekijk hier het aanbod van horeca studenten. 

Tegenwoordig is het steeds lastiger om aan goed personeel te komen. Envia helpt horecabedrijven hierbij door een goede selectieprocedure op te stellen en mensen goed opgeleid op pad te sturen naar de opdrachtgever.

Horeca personeel inhuren?

Bent u op zoek naar personeel voor in uw restaurant? Bent u een cateraar en heeft u een grote opdracht waarbij u wel wat extra personeel zou kunnen gebruiken?

Envia is u graag van dienst.

Dankzij onze personeelsopleidingen voor de horeca beschikken wij altijd over een groot aanbod van gekwalificeerd horecapersoneel. Dit houdt in dat u altijd bij ons terecht kan wanneer u drukte verwacht of een grote partij heeft.

Horecapersoneel inhuren kan nu al snel en voordelig bij Envia Studenten Uitzendbureau.

Aan wat voor horecapersoneel kunt u dan denken?

 •  – Runners,
 • – Kelners,
 • – Foodrunners,
 • – Barpersoneel,
 • – Keukenpersoneel.

Vraag nu snel en eenvoudig de offerte aan of kijk op: Horeca en catering personeel inhuren. 

Ik heb een spoedopdracht en heb dringend personeel nodig, kan ik ook ad hoc bij Envia terecht?

Ook voor spoedklussen op ad hoc opdracht kunt u bij ons terecht. Dankzij onze grote database kunnen wij altijd voor onze uiterste best doen om de meest geschikte kandidaten aan te leveren. Wilt u meer weten over studenten inhuren of wilt u een offerte aanvragen dan kan u, om te beginnen hier klikken.

Ik wil met mijn bedrijf mijn vindbaarheid op het internet vergroten maar weet niet waar ik moet beginnen, kan Envia mij hiermee helpen?

Ik wil met mijn bedrijf mijn vindbaarheid op het internet vergroten maar weet niet waar ik moet beginnen, kan Envia mij hiermee helpen? Omdat veel bedrijven hun online strategie tegenwoordig steeds belangrijker beginnen te vinden heeft Envia een nieuw concept in het leven geroepen namelijk Enviaonline.nl. Met Envia Online helpen wij ondernemers hun vindbaarheid op het internet te vergroten en zo meer klanten te generen.

Ik twijfel of ik met mijn bedrijf de loonadministratie wil gaan uitbesteden aan een payrollbedrijf, is dat verstandig?

Ik twijfel of ik met mijn bedrijf de loonadministratie wil gaan uitbesteden aan een payrollbedrijf, is dat verstandig?  Wanneer u erover nadenkt om te gaan payrollen bij een extern bedrijf dan zal u een aantal aspecten van uw bedrijf eerst in overweging moeten nemen.

 • Hoe heeft u het nu geregeld?
 • Denkt u ergens anders goedkoper uit te zijn?
 • Hoeveel personeelsleden heeft u op het moment op de loonlijst?
 • Wat is uw budget?
 • Denkt u door de loonadministratie uit te besteden goedkoper uit te zijn, maar zijn dan ook alle risico’s nog steeds afgedekt?
 • Wat als een van uw personeelsleden onverwachts ziek wordt of er extra kosten optreden?

Wanneer u ervoor kiest te gaan samenwerken met een payroll organisatie is het belangrijk deze beslissing eens rustig in overweging te nemen en eventueel advies aan te vragen van een andere partij.

Mocht u interesse hebben in zo’n adviesgesprek dan kunt u nu kosteloos terecht bij Envia om meer informatie en de voor- en nadelen van payrollen over payrollen te weten te komen.

Ik ben met spoed op zoek naar afwassers voor mijn restaurant, kan Envia mij daarbij helpen?

Bent u met spoed opzoek naar afwassers en/of keukenpersoneel voor uw restaurant? Bij Envia kunt u altijd ad hoc voor keukenopdrachten terecht. Wij verzorgen het beste keukenpersoneel en op de meest korte termijn mogelijk.

Dus als u opzoek bent naar een extra handje in de keuken kunnen wij u altijd ad hoc personeel aanleveren.

Neemt u gerust even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot keukenpersoneel.

Op welke termijn kan ik bij Envia Studenten Uitzendbureau studenten inhuren?

Op welke termijn kan ik bij Envia Studenten Uitzendbureau studenten inhuren?

Dit is heel afhankelijk van de soort opdracht en de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Wilt u meer informatie over studenten inhuren dan kunt u hier meer informatie vinden.

In principe zijn er drie zaken die wij als bedrijf willen garanderen aan onze klanten. Deze drie zijn de volgende:

 • kwaliteit,
 • levertijd
 • prijs

In principe kunnen wij er van deze drie maar twee structureel regelen. Mocht u veel kwaliteit willen maar niet teveel te betalen, dan zal de levertijd wat langer zijn. Maar maakt de levertijd u niet veel uit maar heeft u per direct personeel nodig, dan kunnen wij u de kwaliteit niet garanderen.

Mocht u echt opzoek zijn naar heel specifiek personeel voor bijvoorbeeld technische vacatures dan kunnen wij dit zeker aanleveren. Echter zal de levertijd wel een wat langere tijd in beslag nemen.

Wij zullen nooit opdrachten aannemen die we niet aankunnen, hierdoor proberen we altijd open en eerlijk te zijn richting onze klanten over wat we kunnen leveren, hoe lang dit gaat duren en tegen welke prijs dit zal worden gedaan.

Zo bent u altijd verzekerd van een transparante partner op het gebied van uw personeelszaken.

Hoe werf ik de ideale kandidaat voor mijn bedrijf?

Hoe werf ik de ideale kandidaat voor mijn bedrijf? Hoe u het beste uw personeel kan werven leest u hier in dit bericht dat we speciaal hebben geschreven voor bedrijven die opzoek zijn naar nieuw personeel. Het komt vaak voor dat niet de juiste sollicitanten op een vacature afkomen terwijl er veel tijd en geld is gestoken in het vinden van geschikte mensen.

Er zijn 4 stappen die ondernomen moeten worden bij het werven van de juiste kandidaat.

1. Naar wie bent u precies opzoek?

2. Waar kunt u deze persoon vinden?

3. Goede vacature opstellen

4. Het sollicitatieproces managen.

U kunt hier lezen hoe u deze stappen uitvoert. 

Ik ben dringend opzoek naar personeel. Kan ik hiervoor bij Envia terecht?

Ik ben dringend opzoek naar personeel. Kan ik hiervoor bij Envia terecht?

Wanneer u met spoed opzoek bent naar personeel door bijvoorbeeld ziekte, uitval of een extra opdracht is het verstandig om altijd even contact met Envia op te nemen. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag.

In de volgende branches zijn ad hoc studenten altijd beschikbaar:

In de horeca,

 • Afwassers,
 • Runners,
 • Barpersoneel,
 • Keukenhulps.

Callcenter medewerkers,

Verhuizers,

Overige opdrachten waarbij de scholing en inwerkperiode te verwaarlozen is en personeel direct aan de slag kan.

 

Wanneer u op het laatste moment met een personeelstekort kampt is het altijd fijn om op een partij te kunnen vertrouwen die u hierbij kan ondersteunen en op het allerlaatste moment nog personeel ter beschikking kan stellen.

 

 

Waar moet ik op letten bij het inhuren van callcenter personeel? Wanneer u opzoek bent naar geschikt personeel voor uw callcenter zijn er een hoop zaken waar u op dient te letten. Envia heeft veel ervaring met callcenter personeel en weet dus wat er voor nodig is om opdrachten en personeel optimaal te kunnen combineren.

Wilt u precies weten hoe dit in zijn werking gaat?

Wanneer u meer wilt weten hoe u het optimale rendement uit callcenter medewerkers haalt is het verstandig onze offerte aan te vragen met daarin alle informatie die nodig.

 

Vraag hier de offerte aan. 

 

 

Student inhuren voor het opstellen en uitwerken van strategisch en financieel plan.

Student inhuren voor het opstellen en uitwerken van strategisch en financieel plan. Is er binnen uw bedrijf een case die moet worden uitgewerkt? Heeft u iemand nog met een commerciële opleiding die voor u een plan kan opstellen en uitwerken? Gaat het om het uitwerken van een strategisch of financieel plan? Dan bent u bij Envia aan het juiste adres.

Wij hebben een pool van getalenteerde commerciële talenten die bij u op locatie of op eigen locatie aan opdrachten, casussen en plannen werken voor uw bedrijf. Wilt u meer weten of bekijken of dit financieel aantrekkelijk is? Vraag dan direct de offerte aan.

Studenten inhuren die vanaf een externe locatie voor u werken.

Studenten inhuren die vanaf een externe locatie voor u werken. Heeft u (tijdelijke) studenten uitzendkrachten nodig voor opdrachten voor uw bedrijf maar heeft u deze studenten liever niet bij u op locatie werken?

Envia biedt bedrijven nu de mogelijkheid om studenten op afstand in te huren en te laten werken. Wij zorgen ervoor dat er precies wordt vastgesteld wat u precies wilt bereiken, hoe u dit wilt bereiken en hoe dit meetbaar is. Vervolgens zoeken wij de juiste student erbij die dagelijks met uw opdrachten aan de gang kan gaan.

Het kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een student die op afstand de website voor u onderhoudt, klanten contact, uitwerken van strategische plannen enzovoorts.

Wanneer u meer wilt weten of interesse heeft in zo’n student dan kunt u makkelijk en eenvoudig een offerte aanvragen. 

Wat zijn de voordelen van het inhuren van studentenchauffeurs?

Wat zijn de voordelen van het inhuren van studentenchauffeurs? Steeds meer bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om studenten in te huren als chauffeur of om de vervoer van bepaalde goederen aan studenten uit te besteden. Dit is natuurlijk logisch, een student vind het vaak leuk om te rijden, is in vergelijking met oudere krachten relatief goedkoop en is flexibel inzetbaar. Vooral de prijs en de flexibele inzetbaarheid doen veel bedrijven ervoor kiezen om een student in te huren voor hun chauffeursdiensten.

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Het kan zeker ook voor uw organisatie winstgevend zijn om studenten in te huren voor de chauffeursdiensten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, wat voor afstanden de student rijdt en de prioriteit die het heeft voor uw onderneming om op tijd uw goederen en personen vervoerd te hebben.

De voordelen die een studentchauffeur met zich meedragen zijn:

 • Studenten vinden het leuk om te rijden, zeker de studenten die vanuit huis niet veel kilometers maken met een auto en nog niet heel lang in het bezit zijn van een rijbewijs,
 • Studenten kosten in verhouding tot andere (oudere) krachten minder,
 • Studenten zijn flexibel inzetbaar, voor de meeste ondernemingen is dit verreweg het grootste voordeel om een student in te huren.

Onze ervaring.

Uit ervaring hebben wij kunnen merken dat de meeste bedrijven een studentchauffeur als een enorm voordeel zien ten opzichte van een normale chauffeur. Uiteindelijk gaat het erom dat een pakketje, auto of persoon van A naar B wordt gebracht. Hier zijn studentchauffeurs nou eenmaal ideaal voor.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Envia heeft dagelijks een groot aantal opdrachtgevers die gebruik maken van onze studentenchauffeursdiensten. Door onze ervaring hebben wij een grote pool van studentchauffeurs kunnen opbouwen en weten wij precies waar we op moeten letten bij de werving en selectie van onze studenten.

Dit betekent dat wij in principe altijd in staat zijn om de perfecte kandidaat aan u aan te leveren.

Vraag een offerte aan.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in onze studentchauffeursdiensten dan kunt u hier de offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of meer bekijken op onze informatiepagina.

Flexibele studenten uitzendkrachten voor logistieke ondernemingen.

Flexibele studenten uitzendkrachten voor logistieke ondernemingen. Steeds meer logistieke ondernemingen werken tegenwoordig met studenten uitzendkrachten. Ook Envia levert veel studenten aan logistieke ondernemingen dan wel aan ondernemingen die nauwe banden hebben met de logistieke sector.

Logistieke studenten.

Wanneer u opzoek bent naar studenten voor uw logistieke opdrachten bent u bij Envia aan het juiste adres. Door onze ervaring met logistieke ondernemingen weten wij precies wat de behoeftes zijn en over welke kwaliteiten een kandidaat moet beschikken.

Steeds meer logistieke ondernemingen werken met flexibele krachten, dit heeft de volgende oorzaken:

 • De logistiek loopt in Nederland goed, dit betekent dat bedrijven die groeien meer personeel aannemen. Vaak kiezen ze er dan voor dit uit te besteden aan andere bedrijven,
 • Opdrachten in de logistiek schommelen vaak heel erg, hierdoor is het voor logistieke bedrijven vaak veel beter om met flexibele krachten te werken,
 • Het is bijna altijd verstandig om een gemotiveerd jong persoon aan te nemen dan een verzadigde oude kracht.

Meer informatie en/of een offerte aanvragen.

Wanneer u benieuwd bent naar wat wij uw organisatie precies kunnen bieden op het gebied van studenten uitzendkrachten is het verstandig om even contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen wij precies in kaart brengen welke kandidaten er bij uw organisatie aansluiten.

Waar moet ik opletten bij het aannemen van zomerpersoneel?

Bij het aannemen van zomerpersoneel zijn er een aantal zaken waar u aan dient te denken. Denk maar aan de volgende zaken die goed geregeld moeten zijn:

 • Opvangen van uitgevallen personeel
 • Extra personeel voor de drukke dagen en weken
 • Goede loonadministratie

Om te kijken of u goed bent voorbereid op de zomermaanden en of uw personeelszaken op orde zijn hebben we een bericht geschreven.

U kunt het bericht hier lezen.  

Kan ik bij Envia ook een student inhuren voor korte opdrachten?

Kan ik bij Envia ook een student inhuren voor korte opdrachten? In principe is het mogelijk om bij Envia ook voor korte opdrachten studenten in te huren. Het is dan wel de vraag hoe kort de opdracht is. Gaat het om een opdracht van een week? Dan is het zeker mogelijk iemand in te huren. Gaat het om een opdracht van een dag, dan is het ook mogelijk een student in te huren. Maar gaat het echt om een hele korte opdracht van een paar uur dan is dit afhankelijk van de opdracht zelf. Wanneer een student maar voor een paar uur wordt ingehuurd betekent dit dat het tarief hoger zal liggen dan voor een student die voor de lange termijn wordt ingehuurd.

Kan ik naast studenten inhuren ook studenten op de payroll plaatsen bij Envia?

Kan ik naast studenten inhuren ook studenten op de payroll plaatsen bij Envia? Veel bedrijven die met flexibel personeel werken huren meestal studenten in. Daarentegen zijn er ook veel bedrijven die ervoor kiezen om hun personeel bij een externe partij op de payroll te plaatsen. U kunt er dus voor kiezen om studenten in te huren, of u kiest ervoor om ze voor een minder bedrag ergens anders bij een externe professionele partij op de payroll te plaatsen.

Uiteraard kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Wij hebben speciale studenten- en starterspayrolldiensten. Bekijk de mogelijkheden en het aanbod.

U kunt ook eenvoudig contact met ons opnemen, wij bellen u dan direct terug.

 

 

Studenten uitzendkracht

Studenten uitzendkrachten inhuren? De verloning uitbesteden? Bekijk hier meer.

Hoe word ik beter vindbaar op het internet?

Als u meer resultaat wilt behalen met uw website zijn er een aantal zaken die u kunt doen. U kunt bijvoorbeeld geld uitgeven aan een Google Adwords campagne of u betaalt een online marketing bureau grote bedragen om ”zaken” aan uw website te laten veranderen.

Om echt op de lange termijn resultaat te behalen is het belangrijk om niet alleen eenmalig of af en toe wat zaken te veranderen of toe te voegen aan uw website. Dit werkt namelijk niet goed. U moet ervoor zorgen dat uw website continue groeit, nieuwe content krijgt, actief bent met uw mailinglijst en ga zo maar door. Alleen op die manier gaat u echt scoren met uw website op het internet.

Wij hebben getrainde online marketing studenten die dit voor u kunnen bewerkstelligen. Slechts voor een vast bedrag per maand heeft u al die ideale online marketing backoffice tot uw beschikking.

Werknemers

Ik wil werken

Als je graag aan de slag wilt gaan kan je je inschrijven op onze website. Dit betekent dat je in onze
database terecht komt. Vaak is inschrijven niet genoeg, we raden je zeker aan om op een vacature
die jou interessant lijkt te solliciteren. Zo weten wij beter wat voor vlees we in de kuip hebben en
voor welke functie we jou het beste kunnen matchen.

Wat raden jullie mij aan voor de slotzin van een sollicitatiebrief?

Wat raden jullie mij aan voor de slotzin van een sollicitatiebrief?

Om jou hierbij te helpen hebben wij speciaal voor jou een bericht geplaatst op de blog om uit te leggen hoe je de slotzin van je sollicitatiebrief het beste kan formuleren.

Lees hier de blog, Hoe sluit je de slotzin van je sollicitatiebrief af?

Ik heb me ingeschreven en gesolliciteerd naar een vacature maar nog geen reactie gehad?

Als je je hebt ingeschreven of gesolliciteerd maar nog geen reactie hebt gehad kan dit komen doordat onze administratie het over het oog heeft gezien of omdat het een oude vacature betreft. Nu lijkt dit laatste niet vaak voor te komen. Wij raden je dus aan om in dit geval een mail te sturen naar info@envia.nl met daarin je naam en gegevens en je vraag. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op!

Wat is het verschil tussen bruto en netto?

Zodra jij je salarisstrookje ontvangt zie je gelijk een hele reeks informatie, getallen en berekeningen
en onderaan de streep zie je uiteindelijk een getal staan met daarop het bedrag dat op je rekeninggestort gaat worden.
Dit bedrag noemen we het netto bedrag of salaris. Dit is het totale bedrag met
aftrek van belastingen en premies. Een gedeelte van je salaris wordt dus ingehouden door de staat.

In welke regio’s is Envia vooral actief?

Envia Studenten UItzendbureau is voornamelijk in Den haag en omstreken actief.

Welke baan past bij mij?

Stel je wil aan de slag maar je weet niet precies welke baan nou bij je past?
Dit is helemaal niet gek en komt vaak voor. In dit geval adviseren wij jou om je gewoon in te schrijven, de vacatures te bekijken en gewoon een keer gaan werken. Dat is uiteindelijk de beste manier om er achter te komen of iets daadwerkelijk bij je past.

Hoeveel verdien je bij een uitzendbureau?

Hoeveel je verdient bij een uitzendbureau kan heel erg variëren. Bij Envia verdien je al gauw 20%

boven het minimumloon. Dit betekent dat wij vaak beter uitbetalen dan andere uitzendbureaus. Dit
doen wij omdat we vinden dat wij als bemiddelaar niet teveel hoeven te profiteren van het feit dat
we werk voor jou kunnen regelen. Het gaat ons erom dat we jou aan een super leuke werkomgeving
kunnen helpen en de werkgever aan goede stabiele werknemers die met veel enthousiasme aan de
slag willen.

Krijg ik als uitzendkracht ook een salarisstrook per maand?

Iedere vier weken ontvang je een loonspecificatie(salarisstrook). Daarop staat het totale loon (inclusief toeslagen) dat je hebt verdiend vermeld. Bovendien kun je lezen hoeveel uren je hebt gewerkt en wat er aan belastingen en premies sociale verzekeringen op het loon is ingehouden. Ten slotte wordt op de loonspecificatie aangegeven welk (bruto)bedrag je hebt opgebouwd aan vakantiebijslag en kort verzuim en hoeveel vakantiedagen je hebt gespaard.

Hoe vaak word ik uitbetaald?

Dat verschilt per student. Meestal wordt er per week uitbetaald. Het is ook mogelijk om 3 keer in de week uitbetaald te worden of 1 keer in de maand. Envia past zich aan, aan de wensen van de studenten.

Ik heb een vraag over de website en kom er niet uit, wat kan ik nu doen?

Voor vragen en opmerkingen kan je ons altijd gerust mailen(info@envia.nl)
Envia Studenten Uitzendbureau zal dan zo snel mogelijk op jou mail reageren.

Hoe kan ik mijn reiskosten doorgeven als ik met een OV-Chipkaart reis?

Indien je met je OV-chipkaart reis kun je via de website www.ov-chipkaart.nl een declaratieoverzicht uitdraaien en deze vervolgens mailen naar je contactpersoon bij Envia Studenten Uitzendbureau.

Je kunt bij verkoop- en oplaadautomaten en verkoop- & informatiepunten van de OV aanbieder waar je bij aangesloten bent ook een overzicht uit laten printen van je laatste vijf transacties.

Mijn inloggegevens doen het niet wat kan ik nu doen?

Stuur een mail naar info@envia.nl met je naam erin zodat wij het kunnen uitzoeken.

Krijg ik mijn reiskosten vergoed?

In de meeste gevallen gaat Envia Studenten Uitzendbureau er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-kaart en worden je reiskosten niet vergoed. In sommige gevallen is er wel sprake van een vergoeding. Of je hier recht op hebt en hoeveel de vergoeding is, kun je navragen bij je contactpersoon.

Hoe hoog is het minumloon?

Over het algemeen is dit het minimumloon dat geldt. Voor meer informatie raden we je aan even op de site van FNV jong te kijken. Let op! De getallen hieronder betreffen het bruto minimumloon!

Leeftijd

36 uur

38 uur

40 uur

15

2,84

2,68

2,54

16

3,26

3,08

2,93

17

3,73

3,53

3,35

18

4,3

4,06

3,86

19

4,97

4,69

4,45

20

5,81

5,49

5,21

21

6,85

6,47

6,15

22

8,04

7,59

7,21

23

9,4

8,92

8,48

 

Bron: http://www.fnvjong.nl/Rechten-en-plichten/226540/

We kunnen je zeker aanraden even op deze website te kijken. Hier kan je alle informatie vinden die nodig is met betrekking tot het minimumloon.

Wat zijn de eisen voor inschrijving?

Envia Studenten Uitzendburesu verwacht dat je serieus op zoek bent naar een bijbaan, vakantiewerk, stage, afstudeeropdracht of starterfunctie.

Ik ben alleen beschikbaar voor zaterdagwerk, is het handig mij in te schrijven?

Het is altijd handig om je in te schrijven, ook als je alleen opzoek bent naar zaterdagwerk hebben wij een ruim aanbod van werk alleen op de zaterdag. Zaterdagwerk is er voldoende bij verschillende bedrijven in heel Nederland. Dus schrijf je snel in en ontvang direct geschikte vacatures in je inbox!

Klik op de button “schrijf je nu in” hierboven om je direct in te schrijven op onze site. Op de persoonlijke pagina die je krijgt na het voltooien van je inschijving kun je aangeven dat je opzoek bent naar zaterdagwerk. Tevens kun je direct online solliciteren.

Hoeveel ga ik verdienen?

Dat ligt er natuurlijk aan hoe oud je bent en wat voor werk je gaat doen.

Envia Studenten Uitzendbureau Zit wel ver boven de miniumloon

Wat zijn de rechten en plichten van een werknemer?

Wat zijn de rechten en plichten van een werknemer? Dit is een vraag die wij heel vaak krijgen, en terecht. Wanneer je gaat werken is het belangrijk om te weten wat nou precies je rechten en plichten zijn. 

Er zijn een aantal dingen waar je goed op moet letten wil je er zeker van zijn dat alle risico’s zijn afgedekt. Om erachter te komen wat precies je rechten en je plichten zijn zijn er een altijd dingen die je kunt doen.

 • Laat je arbeidsovereenkomst ook door iemand anders lezen,
 • Bedenk je van te voren goed of het werk wel echt bij je past en wat je eventuele risico’s kunnen zijn,
 • Durf te onderhandelen,
 • Leer de basis van de werknemersrechten- en plichten.

Hoe ziet een cv eruit?

Wil jij weten hoe een cv eruit ziet? Ben je bezig een cv op te stellen omdat je ergens wil gaan solliciteren maar weet je nog niet precies hoe je dat moet doen? Speciaal voor studenten die niet weten hoe ze een cv het beste kunnen opstellen hebben wij daar een bericht over geschreven. Het bericht over hoe het ideale cv eruit kan je hier lezen.

Ik heb op een vacatureboard/vacaturesite gesolliciteerd naar een vacature van Envia maar heb nog geen reactie gehad.

Ik heb op een vacatureboard/vacaturesite gesolliciteerd naar een vacature van Envia maar heb nog geen reactie gehad.  Dit kan kloppen, omdat wij dagelijks een enorme hoeveelheid aan inschrijvingen en sollicitaties ontvangen moeten wij streng zijn in de procedure. Dit houdt in dat wanneer iemand zich inschrijft en bijvoorbeeld geen compleet profiel invult door bijvoorbeeld geen cv, foto of standaardinformatie in te voeren kiezen wij ervoor geen contact op te nemen met die persoon. Maar ook voor andere inschrijvingen waarvan wij denken dat ze niet in aanmerking komen voor de vacature kunnen wij besluiten geen contact op te nemen. Bij Envia Studenten Uitzendbureau is de inschrijving dus geheel vrijblijvend en is een reactie van ons niet vanzelfsprekend.

Hoe ziet de opmaak van een cv eruit?

Hoe ziet de opmaak van een cv eruit?

De opmaak van je cv is heel belangrijk wanneer je gaat solliciteren. Het is belangrijk om op te vallen tussen alle andere sollicitanten en te werken aan je onderscheidend vermogen.

Om jou hierbij te helpen raden we je zeker aan eens op deze website te kijken.

Wat is een sollicitatiegesprek?

Een sollicitatiegesprek is een gesprek waarin een bedrijf gaat bepalen of ze jou de geschikte persoon vinden voor een openstaande vacature binnen hun of een ander bedrijf.

Het is dus eigenlijk een soort van uitgebreide kennismaking waarin de werkgever gaat kijken naar wat voor persoon jij precies bent, of je geschikt bent voor de functie, of de functie bij jou past en andersom, of je binnen het bedrijf past, of je genoeg inzetbaar bent enzovoorts.

Wanneer je wordt afgewezen voor een sollicitatiegesprek is dit geen ramp maar betekent vaak gewoon dat je niet de juist persoon bent voor de vacature. Vat het niet te persoonlijk op maar zie het als goede feedback.

Hoe onderscheid je je in deze tijd als student van de rest?

Hoe kan je er nou als student voor zorgen dat je je in deze tijd weet te onderscheiden van alle anderen? Er zijn momenteel veel studenten die na hun studie veel moeite hebben met het vinden van een baan.

Om jou als student te helpen makkelijker aan werk te komen en te werken aan je onderscheidend vermogen hebben wij speciaal een aantal manieren opgesteld om je te onderscheiden en beter af te zijn dan de rest.

Je kan het bericht over je onderscheiden als student hier lezen. 

Ik ben op sollicitatie geweest maar heb geen reactie meer ontvangen wat moet ik doen of waar kan het aan liggen?

Je bent op sollicitatie geweest maar hebt geen reactie meer ontvangen wat moet je doen of waar kan het aan liggen?

Het komt vaak voor dat bedrijven meerdere gesprekken voeren met kandidaten en daardoor vergeten contact op te nemen na een gesprek. Speciaal voor jou hebben wij een bericht geschreven met daarin informatie met waar het aan kan liggen dat je geen reactie meer hebt ontvangen na je sollicitatiegesprek, wat je eraan kan doen en wat je in de toekomst kan doen om dit te voorkomen.

Leer hier het bericht over geen reactie na je sollicitatie. 

 

Ik zoek een baan maar welke baan past bij mij?

Ik zoek een baan maar welke baan past bij mij? Om erachter te komen welke baan bij jou past hebben wij speciaal voor jou hierover een kort bericht geschreven met daarin handige informatie, tips en actieplannen om erachter te komen welke baan het beste bij jou past.

Vaak is het moeilijk om erachter te komen welk werk het beste bij je past en waar je dit werk kan vinden of hoe je überhaupt bij zo’n bedrijf kan binnenkomen.

Je kan hier meteen erachter komen welke baan bij je past. 

Ik ben student en zoek een baan.

Ik ben student en zoek een baan. Wanneer je nog student bent en opzoek naar een baan om bijvoorbeeld je vrije tijd, studie en/of hobby’s te kunnen bekostigen is het misschien een goede idee om baan dan wel een bijbaantje te zoeken.

Envia Studenten Uitzendbureau heeft de leukste studenten bijbanen bij jou in de regio. Solliciteer vandaag nog en ga zo snel mogelijk aan de slag.

Zoek jij een baan dan kan je het beste op deze pagina solliciteren. 

Hoe kan ik het beste mijn sollicitatiegesprek voorbereiden?

Ben je opzoek naar een baan en heb je binnenkort bij een bedrijf een sollicitatiegesprek omdat je interesse hebt in een vacature van het bedrijf?

Wij hebben voor jou een bericht samengesteld waarin we jou vertellen hoe je je het beste kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Zo moet je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek. 

Wat is beter een baan zoeken of verder studeren?

Wat is beter een baan zoeken of verder studeren? Dat is geheel afhankelijk van jouw situatie. Wil jij je verder ontwikkelen binnen het bedrijf waar je werkt of een nieuwe baan vinden waar je extra diploma’s nodig hebt.

 

Kijk hier ons bericht over of een baan zoeken of verder studeren toch verstandiger is. 

In welke steden biedt Envia studentenwerk aan?

In welke steden biedt Envia studentenwerk aan? Envia is in een steeds groter aantal steden in Zuid Holland actief. Tegenwoordig bieden wij studentenbanen aan in Den Haag, Delft, Rotterdam en Leiden.

Ben jij opzoek naar werk in Den Haag? Bekijk dan ons aanbod in Den Haag.

Ben jij opzoek naar een leuke baan voor naast je studie in Rotterdam? Bekijk dan ons aanbod in Rotterdam.

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan in Delft? Bekijk dan ons aanbod in Delft.

Ben jij opzoek naar werk in Leiden? Bekijk dan ons aanbod in Leiden.

Heeft Envia ook in Den Haag vacatures van bijbanen?

Als je opzoek bent naar een bijbaan in de regio van Den Haag ben je bij Envia zeker aan het goede adres. Wij hebben verschillende studenten bijbanen in de regio van Den Haag waar jij zeker voor in aanmerking komt.

Wil jij werken in Den Haag naast je studie en ben je opzoek naar een bijbaan? Bekijk direct ons totale aanbod van vacatures en kijk wat er voor jou tussenzit.

 

 

Werken als account manager na je studie.

Werken als account manager na je studie. Wil jij direct na je studie aan de slag als account manager voor een grote landelijke organisatie? Zit het verkopen bij jou in het bloed en wil je het liefst zo veel mogelijk ervaring opdoen in de sales? Dan is Envia opzoek naar jou. En wel per direct. Wij zijn namelijk voor onze vestiging in Den Haag per direct opzoek naar goede getalenteerde account managers.

Denk jij dat sales echt iets voor jou is en hou je ervan om voor resultaten te werken? Solliciteer dan direct op onze vacature voor accountmanagers.

Bij Envia zijn er een aantal zaken waar een goede account manager aan moet voldoen:

 • Sociale skills hebben die je bij bedrijven naar binnen kan brengen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om continue aan je netwerk te blijven werken. Nieuwe contacten te leggen, afspraken durven maken, jezelf kunnen presenteren enzovoorts. 
 • Het is belangrijk dat je de leeftijd van 21 jaar al bent gepasseerd. Dit neemt niet weg dat wij per definitie kandidaten op leeftijd selecteren. Het is alleen een belangrijke indicator waarvan wij weten dat die uit ervaring heel belangrijk is.
 • Sales ervaring, of een passie voor presteren en verkopen.
 • Verkopen is niet het goede woord, mensen willen kopen, durf je mensen te laten kopen? Denk jij dat je dat in je mars hebt of denk jij hier net zo over? Solliciteer dan direct!
 • Je werkt voornamelijk vanuit Den Haag maar afspraken kunnen door het hele land plaatsvinden.

Wij zijn met spoed opzoek naar goede mensen dus mocht jij jezelf herkennen in de bovenstaande beschrijving en ben jij die persoon die opzoek is naar die uitdagende baan? Reageer dan vandaag nog en wij nemen ze snel mogelijk contact met je op!

Meer klanten en omzet

Is het verstandig om studenten op commissiebasis te laten werken?

Is het verstandig om studenten op commissiebasis te laten werken? De meeste bedrijven denken het opnieuw te hebben uitgevonden door mensen die vinden die voor hun op commissiebasis willen werken. Het komt echter zelden voor dat dit echt succes oplevert en meer verkopen binnenbrengt. Het is daarom veel beter om mensen contractueel aan te nemen en wel een uurloon te geven. Dit geldt ook voor studenten. Personeel is bijna altijd opzoek naar de grootste vorm van zekerheid. Dit betekent dat er maar weinig mensen te vinden zijn die gemotiveerd aan de slag kunnen op 100% commissiebasis.

 

Het is bijvoorbeeld veel interessanter om iemand aan te nemen die u vervolgens intern kan gaan opleiden. Vervolgens een gedeeltelijke commissiebasis is veel beter en trekt ook meer kandidaten aan. Om meer te weten te komen over klantenwerving en meer omzet binnenhalen is het misschien interessant om naar het bericht hierover te kijken op de website.

Hoe steek ik meer tijd in acquisitie?

Hoe steek ik meer tijd in acquisitie? Om meer tijd te steken in acquisitie kunt u een twee dingen doen. U kunt uw eigen tijd in de acquisitie steken of u zorgt ervoor dat iemand anders zijn tijd er voor jou in steekt. Bij de eerste optie heb je maar een beperkt aantal uren per dag waarin je zelf de acquisitie kan doen. Bij de tweede optie waarbij je een of meerdere mensen het laat doen heb je de beschikking tot hun uren iedere dag. Oftewel, een onbeperkt aantal uren.

Wilt u weten hoe een onbeperkt aantal uren kan besteden aan uw acquisitie? Bekijk dan de mogelijkheden die de omzetstudent van Envia biedt.

Hoe kan ik resultaten behalen met mijn website zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn?

Hoe kan ik resultaten behalen met mijn website zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn? Veel ondernemingen zien tegenwoordig de kansen die het internet biedt wel in maar weten maar niet hoe ze daar echt gebruik van kunnen maken. Daarbij is de website vaak een achtergestelde activiteit binnen het bedrijf en doet een van de werknemers het er maar een beetje bij. Op deze manier worden er nauwelijks resultaten behaald op het internet en loopt uw bedrijf veel klanten mis.

Envia heeft hier de ideale oplossing voor gevonden. Het is namelijk mogelijk om met heel weinig tijd toch resultaten te gaan behalen op het internet en met uw website. Hoe kan dit dan? Dit zit als volgt. Heel veel bedrijven hebben geen tijd om iedere dag of week met de website serieus bezig te zijn. Er zijn daarentegen wel heel veel studenten en jonge mensen die de hele dag niets anders doen. Deze studenten en ondernemingen brengen wij bij elkaar.

Dit noemen wij de online marketing student. De online marketing student is een student die de hele dag bezig is met het onderhouden en uitbreiden van andere websites. U geeft de online marketing student opdrachten, teksten, acties enzovoorts. De online marketing student werkt deze vervolgens uit en zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier makkelijk met uw website bezig kan zijn.

U bent dus zelf alleen tijd kwijt aan het uitbesteden van uw opdrachten aan de online marketing student. Hij zorgt ervoor dat uw ideeën op een effectieve manier worden uitgewerkt.