Flexibele studenten uitzendkrachten voor logistieke ondernemingen.

Flexibele studenten uitzendkrachten voor logistieke ondernemingen. Steeds meer logistieke ondernemingen werken tegenwoordig met studenten uitzendkrachten. Ook Envia levert veel studenten aan logistieke ondernemingen dan wel aan ondernemingen die nauwe banden hebben met de logistieke sector.

Logistieke studenten.

Wanneer u opzoek bent naar studenten voor uw logistieke opdrachten bent u bij Envia aan het juiste adres. Door onze ervaring met logistieke ondernemingen weten wij precies wat de behoeftes zijn en over welke kwaliteiten een kandidaat moet beschikken.

Steeds meer logistieke ondernemingen werken met flexibele krachten, dit heeft de volgende oorzaken:

  • De logistiek loopt in Nederland goed, dit betekent dat bedrijven die groeien meer personeel aannemen. Vaak kiezen ze er dan voor dit uit te besteden aan andere bedrijven,
  • Opdrachten in de logistiek schommelen vaak heel erg, hierdoor is het voor logistieke bedrijven vaak veel beter om met flexibele krachten te werken,
  • Het is bijna altijd verstandig om een gemotiveerd jong persoon aan te nemen dan een verzadigde oude kracht.

Meer informatie en/of een offerte aanvragen.

Wanneer u benieuwd bent naar wat wij uw organisatie precies kunnen bieden op het gebied van studenten uitzendkrachten is het verstandig om even contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. Op deze manier kunnen wij precies in kaart brengen welke kandidaten er bij uw organisatie aansluiten.

Posted in: Werkgevers