Wat zijn de voordelen van het inhuren van studentenchauffeurs?

Wat zijn de voordelen van het inhuren van studentenchauffeurs? Steeds meer bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om studenten in te huren als chauffeur of om de vervoer van bepaalde goederen aan studenten uit te besteden. Dit is natuurlijk logisch, een student vind het vaak leuk om te rijden, is in vergelijking met oudere krachten relatief goedkoop en is flexibel inzetbaar. Vooral de prijs en de flexibele inzetbaarheid doen veel bedrijven ervoor kiezen om een student in te huren voor hun chauffeursdiensten.

Wat zijn de voordelen voor uw organisatie?

Het kan zeker ook voor uw organisatie winstgevend zijn om studenten in te huren voor de chauffeursdiensten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, wat voor afstanden de student rijdt en de prioriteit die het heeft voor uw onderneming om op tijd uw goederen en personen vervoerd te hebben.

De voordelen die een studentchauffeur met zich meedragen zijn:

  • Studenten vinden het leuk om te rijden, zeker de studenten die vanuit huis niet veel kilometers maken met een auto en nog niet heel lang in het bezit zijn van een rijbewijs,
  • Studenten kosten in verhouding tot andere (oudere) krachten minder,
  • Studenten zijn flexibel inzetbaar, voor de meeste ondernemingen is dit verreweg het grootste voordeel om een student in te huren.

Onze ervaring.

Uit ervaring hebben wij kunnen merken dat de meeste bedrijven een studentchauffeur als een enorm voordeel zien ten opzichte van een normale chauffeur. Uiteindelijk gaat het erom dat een pakketje, auto of persoon van A naar B wordt gebracht. Hier zijn studentchauffeurs nou eenmaal ideaal voor.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Envia heeft dagelijks een groot aantal opdrachtgevers die gebruik maken van onze studentenchauffeursdiensten. Door onze ervaring hebben wij een grote pool van studentchauffeurs kunnen opbouwen en weten wij precies waar we op moeten letten bij de werving en selectie van onze studenten.

Dit betekent dat wij in principe altijd in staat zijn om de perfecte kandidaat aan u aan te leveren.

Vraag een offerte aan.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in onze studentchauffeursdiensten dan kunt u hier de offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of meer bekijken op onze informatiepagina.

Posted in: Werkgevers