Werken als account manager na je studie.

Werken als account manager na je studie. Wil jij direct na je studie aan de slag als account manager voor een grote landelijke organisatie? Zit het verkopen bij jou in het bloed en wil je het liefst zo veel mogelijk ervaring opdoen in de sales? Dan is Envia opzoek naar jou. En wel per direct. Wij zijn namelijk voor onze vestiging in Den Haag per direct opzoek naar goede getalenteerde account managers.

Denk jij dat sales echt iets voor jou is en hou je ervan om voor resultaten te werken? Solliciteer dan direct op onze vacature voor accountmanagers.

Bij Envia zijn er een aantal zaken waar een goede account manager aan moet voldoen:

  • Sociale skills hebben die je bij bedrijven naar binnen kan brengen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om continue aan je netwerk te blijven werken. Nieuwe contacten te leggen, afspraken durven maken, jezelf kunnen presenteren enzovoorts. 
  • Het is belangrijk dat je de leeftijd van 21 jaar al bent gepasseerd. Dit neemt niet weg dat wij per definitie kandidaten op leeftijd selecteren. Het is alleen een belangrijke indicator waarvan wij weten dat die uit ervaring heel belangrijk is.
  • Sales ervaring, of een passie voor presteren en verkopen.
  • Verkopen is niet het goede woord, mensen willen kopen, durf je mensen te laten kopen? Denk jij dat je dat in je mars hebt of denk jij hier net zo over? Solliciteer dan direct!
  • Je werkt voornamelijk vanuit Den Haag maar afspraken kunnen door het hele land plaatsvinden.

Wij zijn met spoed opzoek naar goede mensen dus mocht jij jezelf herkennen in de bovenstaande beschrijving en ben jij die persoon die opzoek is naar die uitdagende baan? Reageer dan vandaag nog en wij nemen ze snel mogelijk contact met je op!

Posted in: Werknemers