Financieel/Administratief

Bent u op zoek naar hoog opgeleid personeel voor uw financiële en administratieve functies? Stelt u voor deze functie hoge of juist lage eisen? Waar is uw organisatie aan toe? Wat voor personeel past er in de cultuur? Allemaal vragen die van belang zijn bij de keuze voor personeel binnen de financiële sector.

Personeel met ervaring.

Er is de laatste jaren veel veranderd binnen de financiële sector. Dit betekent dat de werkwijze, klantgerichtheid en de hele gang van zaken op een andere manier wordt gevoerd dan vroeger. Er worden tegenwoordig andere eisen gesteld aan medewerkers en werkgevers zijn meer op hun hoede bij het aannemen van kandidaten.

Ook binnen deze branche is de focus verschoven van de core business financiën naar klantbehoud en het stabiliseren van organisaties, iets dat tegenwoordig al een applaus waard is.

Strengere eisen.

Gezien het hierboven geschetste beeld is het tegenwoordig voor onze klanten van belang de meeste gekwalificeerde kandidaten voor te dragen. Dit doen wij door middel van onze uitstekende e-recruitment strategie en online marketing.

Uw klant staat centraal.

Zoals hierboven gezegd, staat in de financiële sector steeds meer het klantbehoud voorop. Dit begrijpen wij als geen ander en voelen ons daarom ook zeer verantwoordelijk voor het welzijn van onze klanten. Wij denken graag met u mee vanuit het perspectief van uw klanten om deze op een zo goed mogelijke manier te bedienen.

 

Voor meer informatie over onze diensten en studenten uitzendkrachten kunt u hier kijken.