Gratis Vacature Plaatsen

Vacature plaatsen.

Bij Envia Studenten Uitzendbureau kunt u nu op zeer makkelijke wijze gratis een vacature plaatsen. Wilt u liever geen mensen als uitzendkrachten inhuren maar in plaats daarvan mensen liever vast in dienst nemen en hier eenmalig voor betalen? Dat kan!

Voordelen vacature plaatsen. 

√ Wij werken intensief samen met landelijke vacatureboards, dit betekent dat uw vacature op een eenvoudige wijze wordt getoond aan een groot publiek van kandidaten.

√ Onze website trekt dagelijks veel studenten die op zoek zijn naar een nieuwe bijbaan of fulltime functie.

√ Wanneer uw vacature wordt geplaatst selecteert ons systeem meteen de meest geschikte matches. Vervolgens wordt er meteen een mail verzonden met daarin de vacature waardoor u op dezelfde dag nog kandidaten krijgt voorgedragen.

√ De vacature is geheel vrijblijvend. Dit betekent dat u nergens aan vast zit en kan besluiten de vacature zelf weg te halen wanneer deze niet meer nodig is of niet het nodige resultaat oplevert.

Laagdrempelig en goede communicatie.

Wij proberen de drempel om een vacature te plaatsen zo laag mogelijk te houden. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd direct bellen op 06-415 148 29, onze recruiters staan u meteen te woord.

Hoe plaats ik een vacature? 

U kunt de plaatsing van een vacature makkelijk en eenvoudig aanvragen door hier alle benodigdheden in te vullen.