ICT Studenten

De komende jaren wordt verwacht dat het aantal openstaande vacatures in de ICT flink zal gaan toenemen en flinke gaten gaan vallen in deze arbeidsmarkt. Dit betekent dat het voor werkgevers steeds lastiger wordt om een goede doorstroom van studenten te krijgen die een opleiding in de ICT hebben gevolgd.

Wij helpen u hier graag mee.

Het hierboven geschetste beeld kan voor moeilijkheden gaan zorgen de komende jaren in de ICT branche. Hier helpen wij u graag bij. Wij ondersteunen onze klanten naar hun behoefte. Zeker in de ICT zal dit de komende jaren een flinke uitdaging gaan worden.

Zoveel mogelijk geschoolde studenten.

Natuurlijk proberen wij aan uw wensen te voldoen. Dit betekent dat wij alleen de meest geschikte studenten selecteren op basis van hun opleiding en ervaring. Het voordeel hiervan is, is dat de kandidaten die wij voordragen vrijwel direct inzetbaar zijn voor al uw opdrachten.

Geen gedoe.

Wij proberen het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk ”papieren”  zaken proberen te vermijden. Persoonlijk contact staat voorop.

 

Voor meer informatie over onze diensten en studenten uitzendkrachten kunt u hier kijken.