Chaffeurs

Student chauffeursdiensten.

Het kan tegenwoordig heel winstgevend zijn om een studentchauffeur in te huren voor uw organisatie. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van studenten voor hun transport en logistieke diensten. Envia Studenten Uitzendbureau levert gecertificeerde studenten aan bedrijven om aan de slag te gaan als chauffeur. Dit betekent dat wij u verzekeren van studenten die beschikken over voldoende rij-ervaring en minimaal anderhalf jaar in het bezit zijn van een rijbewijs.

 

De studenten.

Envia is een uitzendbureau met landelijke dekking. Dit betekent dat wij ieder moment van de dag door heel Nederland studentchauffeurs voor u kunnen werven. Wij beschikken tevens over een grote database van studenten met de juiste rij-ervaring die direct inzetbaar zijn. Om u het beste van dienst te zijn is het belangrijk dat u op korte termijn bij ons studentchauffeurs kan inhuren. Voor de tarieven adviseren wij u een offerte op maat aan te vragen.

 

Meer informatie.

Veel bedrijven vragen voordat ze met ons gaan samenwerken meer informatie op. Om meer te weten te komen over onze diensten is het altijd mogelijk om ons even te mailen op info@envia.nl of het contactformulier in te vullen. Wij proberen u dan vrijwel direct terug te bellen.

 

Offerte aanvragen. 

Wilt u weten of een studentchauffeur winstgevend kan zijn voor uw organisatie? Vraag dan direct de offerte aan. Wij doen u een mooi aanbod met alle benodigde informatie die relevant is voor uw onderneming.