Studenten inhuren

 

Op zoek naar de ideale uitzendkracht?

Bent u op zoek naar de ideale student voor uw organisatie en moet u net als vele andere bedrijven tegenwoordig goed op de kosten letten maar moeten die klusjes nou eenmaal toch gedaan worden? Bij Envia bent u vanaf 15 euro per uur al verzekerd van de ideale student uitzendkracht.

 

Unieke recruitment, gegarandeerd gekwalificeerde kandidaten. 

Omdat Envia beschikt over een steeds sneller groeiende database en een groot bereik van werkzoekende studenten hebben wij onze recruitment strategie kunnen optimaliseren tot een unieke in de branche. Dankzij het grote bereik beschikt Envia altijd over een schat aan gemotiveerde studenten die graag bij uw organisatie aan de slag gaan.

Bij het inhuren van uitzendkrachten is er altijd de onzekerheid binnen bedrijven of de juiste kandidaat wel zal worden aangeleverd. Om dit risico voor u te minimaliseren heeft Envia het recruitment proces een eigen wending gegeven. Dit betekent dat als studenten willen werken ze naar Envia toe moeten komen en niet andersom, hierdoor kan Envia er altijd voor zorg dragen dat de meest gemotiveerde kandidaten worden voorgedragen.

 

Gratis vacature plaatsen? 

Wilt u gratis gebruik maken van de 5000+ studenten die bij u in de omgeving opzoek zijn naar werk?

Om snel en eenvoudig cv’s te ontvangen in uw mailbox kunt u hier een vacature opgeven. Of u belt direct met een van de Envia recruiters die direct samen met u de vacature op maat samenstellen. Bel direct.