Studenten uitzendkracht

Bent u opzoek naar een studenten uitzendkracht? Uiteraard kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Wanneer u met studenten uitzendkrachten wilt gaan werken zijn er een aantal mogelijkheden.

 

U zoekt een student die u op uitzendbasis wilt inhuren

Er is een vacature vrijgekomen binnen uw organisatie of er is extra werk binnengekomen. In dat geval heeft uw extra personeel nodig. Wij kunnen in dit geval garanderen dat we de juiste kandidaat voor u weten te vinden. Wij kunnen u een heel leuk voorstel doen. U hoeft alleen de offerte aan te vragen en aangeven waar u naar opzoek bent.

 

U heeft al een student werken die u als uitzendkracht wilt gaan inhuren

U heeft al studenten in dienst. U kan ze alleen geen vast werk meer bieden. U huurt ze daarom liever in als uitzendkracht. Omdat de student al bij u in dienst is kunnen wij voor u de verloning en planning tegen een zeer scherp uur tarief uit handen nemen.

 

U wilt de verloning van uw studenten uitbesteden

Een andere optie is de volgende. U heeft al studenten in dienst. Deze studenten staan nu bij u op de loonlijst. U heeft alleen geen zin en tijd meer in de administratieve rompslomp die komen kijken bij de verloning. In dat geval kunnen wij de loonadministratie voor u uit handen nemen. Dit doen wij tegen een factor van 1.64 maal het uurloon.

Wij nemen voor deze factor alles uit handen. U heeft dan geen omkijken meer naar de loonadministratie.