Studentenwerk in Rotterdam

Studentenwerk in Rotterdam. Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende bijbaan in de regio van Rotterdam? Schrijf je dan nu direct in bij Envia Studenten Uitzendbureau. Kom terecht in onze database van studenten en ontvang geregeld aanbiedingen in je mail voor allerlei bijbaantjes en vacatures in Rotterdam.

 

Studentenwerk voor hbo studenten.

Volg jij een hbo opleiding in Den Haag? Zit je op de Hoge School van Rotterdam, Inholland of volg je ergens anders in Rotterdam een hbo opleiding en ben je opzoek naar een bijbaan in Rotterdam? Dan zijn wij opzoek naar jou! Kom direct ons team versterken en schrijf je vandaag nog in om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Studentenwerk voor wo studenten.

Volg jij een universitaire opleiding en woon je in de regio van Rotterdam? Kan je wel wat geld gebruiken of wil je graag ervaring opdoen in het bedrijfsleven? Dan zijn wij opzoek naar jou! Schrijf je in in onze database (vergeet niet een goed cv toe te voegen) en ga zo snel mogelijk aan de slag.

Bijbanen, stages en vacatures voor mbo studenten.

Ook voor mbo studenten hebben wij een groot aanbod aan bijbanen, stages en tijdelijke fulltime vacatures. Envia is altijd opzoek naar leuke gemotiveerde jonge werknemers. Schrijf je dus vandaag nog in.

 

Direct inschrijven!

 

Bekijk ook:

Studentenwerk in Den Haag.