vacature-details

Emmeloord

Code 0286
Datum vacature 5 mei 2021

In het kort


Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek en woon je in de buurt van Emmeloord? Dan kun jij direct aan de slag als fulltime magazijnmedewerker bij een groot internationaal bedrijf.

Beschrijving

ls medewerker in het magazijn zijn je werkzaamheden onder andere het lossen van containers, orderpicken en het uitvoeren van controles. Binnen deze functie werk je met verschillende producten, van huishoudelijke artikelen tot cosmetica. De bestellingen die gedaan worden, zoek jij bij elkaar en jij zorgt dat de order compleet is. Daarna kan er een sticker op en is de order klaar voor verzending. Goed werk!

Je gaat werken in een tweeploegendienst waarbij de werktijden zijn van 05:45 uur tot 14:00 uur en van 14:30 uur tot 22:45 uur. In verband met de ploegendienst is het makkelijk als je dichtbij woont of in het bezit bent van eigen vervoer, omdat je er het bedrijf niet goed te bereiken is met het openbaar vervoer.

Wat jij sowieso moet kunnen

Je bent minimaal 18 jaar oud in verband met de werktijden
Je bent fulltime inzetbaar, ook af en toe op zaterdag
Je hebt eigen vervoer en woont in de buurt van Emmeloord
Je bent fysiek fit, zodat je ook zwaardere producten kunt tillen zoals parasolvoeten

Hoeveel uur per week?

40 uur per week

Hoeveel je verdient

Een salaris van €12,54 inclusief toeslagen
Toeslagen voor ploegendienst
Shoppen tegen inkoopprijs
Dubbel loon op zaterdag
Fulltime baan voor langere tijd
Reiskosten vergoeding vanaf 10 km
Je krijgt 25 vakantiedagen
Je krijgt 8,33% vakantiegeld

Waar?


Koopman International is een echt familiebedrijf dat al ruim driekwart eeuw ervaring heeft met import van non-foodproducten in heel Europa. Klanten van Koopman zijn internationaal toonaangevende supermarkten, bouwmarkten, tuincentra en warenhuizen.

Dienstverband

Je kan hier langere tijd werken

Contact

Ben jij dé magazijnmedewerker die wij zoeken in Emmeloord? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via onze website! Vragen? Bel dan naar 020 4486710 of mail naar amsterdam.sloterdijk@carriere-uitzendbureau.nl

Eigenschappen van deze vacature

Opleidingsniveau

  • VMBO