vacature-details

Meewerkend voorman of voorvrouw (industriële reiniging)

Code 0283
Datum vacature 11 juli 2022

In het kort

Ben jij iemand die anderen graag wil laten groeien en daardoor zelf ook groeit? Vind jij het een uitdaging om te werken in een zeer dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde en waarbij geen uitdaging voor jou te groot is? Dan ben jij misschien wel de meewerkend voorman of voorvrouw die wij zoeken!

Beschrijving

Voor onze klant in Zaandam zijn wij op zoek naar een voorman / voorvrouw die een team industrieel reinigers wilt aansturen, en die zelf ook niet te beroerd is om zelf ook mee te helpen.

Je komt te werken in een fabriek waar al het vlees van de supermarken word verwerkt. Je kan hierbij denken aan vlees dat word gesneden, gekruid en ingepakt. Overdag vindt het productieproces plaats, en in de avond en nacht de reiniging. Ongeveer 60 tot 80 procent van je tijd ben je bezig met het aansturen, coachen, stimuleren en leidinggeven van je team. Daarnaast heb je zelf ook een pro-actieve rol in de reguliere industriële reiniging. Het doel is om de klant kwalitatief en kwantitatief te bedienen en zorg te dragen voor een hygiënische werkplekken en foodprocessing machines. Het is dus belangrijk dat je een aantal jaar ervaring heb met het leidinggeven van een team.

Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden (droge als natte reiniging), heb je als taak het op eigen initiatief taken oppakken met als doel de klant maximaal te ontlasten. Tevens ben je in staat om op correcte wijze administratieve taken uit te voeren en de voorraad te beheren. Je bent aanspreekpunt van de klant en geeft leiding aan onze industrieel reinigers. Je verzorgt de planning en maakt de roosters.

De omgeving waar je werkzaam bent is een industriële omgeving met voedingsmiddelen waarbij ook op hoogte wordt gewerkt. Nauwkeurigheid en hygiënisch werken is tevens een vereiste. De werkdagen zijn maandag tot en met zondag en de tijden zijn van 15.00 uur - 06.00 uur. Je werkt dus altijd de avond-/nachtdienst.

Over de werkgever
Onze opdrachtgever biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productieklaar maken. Hierbij zijn ze actief in de markten van vlees, kip, vis, groente, maaltijden en brood/banket. Bij diverse bedrijven door heel Nederland verzorgen en ontzorgen zij opdrachtgevers door de complete reiniging te verzorgen. Dit doen ze 24/7 op diverse locaties, met gemotiveerde en ervaren industrieel reinigers.Wat jij sowieso moet kunnen

Je hebt minimaal 3-5 jaar bewezen ervaring in het aansturen van teams in de (industriële) schoonmaak: opgedaan als voorman/voorvrouw in industriële omgevingen(Must)

Je hebt een consistent CV; de afgelopen jaren heb je langdurige dienstverbanden gehad van minimaal 2-4 jaar waaruit blijkt dat loyaliteit, kwaliteit en inzet van je werk op waarde werd geschat (Must)

Je bent nauwkeurig en hygiëne staat op de eerste plaats

Je hebt ervaring in industriële omgevingen liefst in de voedingsmiddelen industrie

Je bent 7 dagen per week beschikbaar, werkt zowel overdag als in de nacht volgens een vast rooster

Je bent woonachtig in een straal van maximaal 50 km vanaf Zaandam en je beschikt over eigen vervoer

Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands

Hoeveel uur per week?

Het betreft een fulltime functie. Dwz 40 uur

Hoeveel je verdient

  • Bruto uurloon van €13,- tot €15,- per uur (op basis van achtergrond en ervaring)
  • Toeslaguren conform de CAO voor de schoonmaak
  • 25 vakantie dagen
  • 8,33 % vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op een vaste baan

Waar?

Zaandam

Dienstverband

Max 9 maanden via ons, daarna contract

Opleidingsniveau

VMBO
MBO

Contact

Carla
020-4486710