vacature-details

Office Support medewerker Amsterdam

Code 0275
Datum vacature 18 augustus 2020

In het kort

Voor een groot inkoop-adviesbureau in Amsterdam zijn we op zoek naar een (Junior) Officemanager m/v.
Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Beschrijving

Houd jij er van om alles in en rondom kantoor te regelen, zodat jouw collega’s zorgeloos hun taken kunnen uitvoeren? Ben je daarnaast sterk in prioriteiten stellen wanneer er veel op je af komt en voer je jouw taken altijd met een glimlach uit?

Dan zien wij je graag als onze nieuwe:

Office Support (40 uur)

De opdrachtgever is een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren zij dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.

Functie

Als Office Support heb je verschillende taken die komen kijken bij het draaiende houden van ons kantoor. Je vormt de verbindende factor tussen onze verschillende afdelingen en zorgt er voordat zij zich volledig kunnen richten op hun werkzaamheden. Daarnaast vorm je het eerste aanspreekpunt. Je ontvangt onze gasten en collega’s en zorgt er voor dat zij hier een warm en gastvrij welkom hebben. Tevens zal je regelmatig telefonisch mensen te woord staan. Wanneer nodig zal je ondersteunen bij andere afdelingen, zoals bij het uitzetten van vacatures online en kan je verschillende projecten oppakken waaronder het (mede-) organiseren van de heidagen, sinterklaas en het kerstdiner.

Verder zal je je ook bezig houden met o.a.:

Het aansturen van de schoonmaak;
het verzorgen van alle poststukken;
Het bestellen van kantoorartikelen;
Het faciliteren van trainingen;
Het maken van afspraken voor MT.

Wat jij sowieso moet kunnen

Functie eisen

Als Office Support komt er veel tegelijk op je af, waardoor het van groot belang is dat je prioriteiten kan stellen. Op deze manier worden jouw taken tijdig en accuraat afgerond en weet je dit altijd met een glimlach te doen. Van nature ben je verzorgend en behulpzaam; je vindt het leuk om andere in staat te stellen om zich volledig op hun werkzaamheden te kunnen richten. Tevens vorm je de verbindende factor intern; je weet precies bij wie je waarvoor moet zijn en hoe je dingen gedaan moet krijgen.

We zoeken een starter / young professional (0 tot circa 5 jaar ervaring) en zullen wij je helpen om deze rol helemaal eigen te maken. Ervaring in deze (of een vergelijkbare) functie is dus een pre, maar mag het ook de eerste stap van jouw carrière zijn. Het is wel van belang dat je een (officemanagement / dienstverlenend gerelateerde) MBO of HBO opleiding hebt afgerond en de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Hoeveel uur per week?

Het betreft een fulltime functie. Dwz 40 uur.

Hoeveel je verdient

Afhankelijk van ervaring ligt het salaris tussen de € 2300 en 2500 euro bruto per maand.
Verder heb je 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen, organiseren ze leuke bedrijfs- en teamuitjes; is er een connectiviteitsvergoeding, volledige reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. En natuurlijk bieden ze je de mogelijkheden om intern door te groeien.

Waar?

Amsterdam, halte Bijlmermeer.

Dienstverband

Max 9 maanden via ons, daarna contract

Opleidingsniveau

MBO -4 / HBO

Contact

Martijn@envia.nl
06-41514829

Eigenschappen van deze vacature

Opleidingsniveau

  • MBO
  • HBO