Werken in de horeca

Werken in de horeca. Ben jij op zoek naar een (bij)baantje in de horeca? Wil jij werken in de bediening, werk als afwasser, werk als kelner of maakt het je niet zoveel uit zolang je maar (weer) in de horeca aan de slag mag?

Wat is ervoor vereist om te werken in de horeca?

Zoals je natuurlijk wel weet is de van 0.900 tot 17.00 mentaliteit in de horeca vaak niet aan de orde. Je werkt op onregelmatige werktijden, er wordt veel van je verwacht, je bent continue in de weer met mensen en je werkgevers eisen vaak van je dat je heel flexibel bent in het uitvoeren van je taken.

Daar tegenover staat wel dat je veel sociale contacten opbouwt, want zoals hierboven gezegd, je bent continue in de weer met mensen. Je verdient lekker bij in de tijd naast je school en eventueel sport en hobby’s. Daarnaast pak je ook nog vaak lekker wat fooi mee als de klanten het naar hun zin hebben gehad en ze jou mogen. Je staat vaak voor uitdagingen en je werk is ook meestal niet eenzijdig.

Ervaring in de horeca is natuurlijk belangrijk als je bij een werkgever komt die van je verwacht dat je er meteen staat en alle basis taken kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er ook vaak werkgevers die op zoek zijn naar jong personeel met het nodige talent dat zei nog goed kunnen kneden in de praktijk.

Wat voor (bij)banen biedt Envia aan in de horeca?

Zoals hierboven genoemd zijn wij dus altijd op zoek naar personeel voor in de bediening. Dit kunnen zijn zowel drank als foodrunners maar ook kelners, barmannen en leidinggevenden zijn.

Wil jij werken in de bediening? Klik dan hier. 

Wil jij werken in de keuken? Klik dan hier.

Wil jij werken op het strand? Klik dan hier.

Bekijk hier alle vacatures.