Werken op het strand

Wat is de bedoeling van Werken Op Het Strand?

Komend strandseizoen gaat Envia Studenten Uitzendbureau in samenwerking met Strand Nederland en www.werkenophetstrand.nl zorgen voor super toffe bijbanen op het strand van Hoek van Holland tot en met Wassenaar. Het strandseizoen begint ongeveer eind maart en loopt door tot begin oktober. Schrijf je nu in en wij zorgen ervoor dat je aankomende zomer gegarandeerd bent van een leuke zomerbaan.

Direct solliciteren op de vacature Werken Op Het Strand.

Vacatures: 

Werken op het strand van Kijkduin. 

Werken op het strand van Wassenaar. 

Werken op het strand van Scheveningen. 

Beachboys. 

Kelners. 

Is werken op het strand iets voor mij?

Beschik jij over ervaring in de horeca? Kan jij met druk omgaan en kan je met een dienblad lopen? Ben jij klantvriendelijk en hou je wel van hard werken?

Komen de bovenstaande factoren jou bekend voor? Of ben je op zoek naar een manier om je zomervakantie te kunnen betalen? En denk je bij jezelf dit is wel iets voor mij? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Na je inschrijving zullen we jou in het strandseizoen dagelijks/wekelijks op de hoogte houden van de laatste vacatures op het strand.

Wat verdien ik met werken op het strand?

Bij ons verdien je gegarandeerd 25 procent boven het minimumloon. Het loon is verder afhankelijk van je leeftijd, in de leeftijdscategorie van 15 tot en met 23 jaar hanteren wij verschillende lonen.

Vanaf wanneer kan ik aan de slag op het strand?

Zoals hierboven genoemd loopt het strandseizoen van einde maart tot en met begin oktober. In deze hele periode kunnen we jou benaderen om aan de slag te gaan bij verschillende paviljoens op Kijkduin en Scheveningen.

Wat voor baantjes bieden jullie aan op het strand?

Het gaat om veel verschillende functies op en om de strandpaviljoens. Zo zijn wij in hoofdlijnen op zoek naar runners maar ook keukenpersoneel, afwassers, mensen die  strandbedjes willen uitzetten en kelners zijn zeer gewild.

Bekijk hier alle vacatures.